Top 5 beste Toetsenborden

Van een goedkoop tot een duur aanvoelend toetsenbord er zijn verschillen niet alleen in prijs maar ook in smaak en soms vind je een iets goedkoper toetsenbord nou eenmaal fijner typen en/of gamen. Ook zijn er veel variaties betreft kleuren, softere toetsen, uitgebreid of minimalistisch.
We bekijken een Top 5 en beschrijven de voor en nadelen.

Waarom juist deze Toetsenborden?

  • Voor ieder wat wils.
  • Om het gamen fijner te maken.
  • Boven jezelf uitstijgen in performance.
  • Een snelle toetsaanslag kan het verschil maken.
  • Hard en robuuste opties.
  • Zacht en gevoelige toetsen.

5. Logitech G G915 TKL – Linear toetsenbord Bluetooth QWERTY US International Zwart

Deze heb ik er speciaal bij gedaan omdat de Logitech G915 echt niet kan ontbreken in deze Top 5. Superdun en strak design met fijne mechanische toetsen en dit alles draadloos zonder vertraging. Prijskaartje is redelijk tot duur te noemen. Al met al een professioneel toetsenbord met toetsen die half zo hoog zijn als ”normaal” en toch duurzaam. Dit toetsenbord is zonder numpad.

4. Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Brown QWERTY

Deze is voor iemand die de toetsen graag dicht bij elkaar heeft en de Cherry MX Speed versie van dit toetsenbord heeft geen numeriek blok om snel met cijfers te werken daarentegen is dit bord wel weer handig klein om bijvoorbeeld mee te nemen. Best gevoelige mechanische toetsen die je niet helemaal tot het einde hoeft in te drukken. De prijs is redelijk maar zeker niet goedkoop en zo voelt dit toetsenbord ook niet aan.

3. Trust GXT 830RW Avonn Gaming Toetsenbord QWERTY

Dit Gaming toetsenbord is voor de beginner met deze prijs prima. Dit bord is voorzien van een regenboogachtige achtergrondverlichting zodat je alles goed kan overzien ook als het een beetje donker is. Er zit ook nog 2 jaar garantie op en je kunt de windows toets uitschakelen zodat je niet per ongeluk uit de game schiet.

2. Corsair K55 RGB Pro XT Qwerty Gaming Toetsenbord – Zwart

Deze zit aan de TOP van de betaalbare toetsenborden ook met heel veel opties voor de verlichting en niet onbenoemd laten we de 6 zogenaamde macrotoetsen die je kunt instellen tot ”one shot macrotoets” (kan in sommige gevallen handig zijn). Het zijn stille toetsen en de aanwezige polssteun is afneembaar.

1. Razer Huntsman V2 Analog Qwerty Gaming Toetsenbord – Zwart

Dit is wat ons betreft de nummer 1 omdat dit toetsenbord supertoetsen heeft waardoor je de controle bijna nooit verliest. Het toetsenbord is in alle kleuren instelbaar omdat er een programma bij zit waar je elke toets een kleur kan geven en er zijn ook meerdere thema’s aanwezig. 16,8 miljoen kleuren en heel veel leuke effecten zijn beschikbaar. Polssteun van kunstleer zodat je tussen de actie door even lekker kunt leunen. Het is geen goedkoop toetsenbord integendeel deze is aardig aan de prijs maar zoals zo vaak kun je dan zeggen : dan heb je ook wat. Onderstaand nog een video toegevoegd van deze nummer 1.