Top 5 beste Racesturen

Heerlijk met een ”echt” gaming Racestuur over de circuits racen alsof je bijvoorbeeld Max Verstappen bent.

Waarom juist deze Racesturen?

  • Dit werkt veel beter als een joystick.
  • Ultieme race ervaring.
  • Leef je in als een echte coureur.
  • Komt dichter bij het echte gevoel.

5. Logitech G920 Driving Force – Racestuur en Pedalen – PC

Deze heb ik er bij gedaan omdat de prijs iets aangenamer is en je toch alles in goede kwaliteit kan ervaren zoals de force feedback, leren stuur en verstelbare pedalen. De force feedback met twee motoren zorgen ervoor dat je alle veranderingen aanvoelt. Maar liefst 6 versnellingen heeft deze driving force shifter met een H schakelpatroon. Een aanrader.

4. Thrustmaster T300 RS GT

Dit is een goed en fijn racestuur te noemen met een 9,2 uit 10 en een hele stille borstelloze motor. De pedalen kun je naar wens instellen met allerlei opties en het stuur kun je zelfs verwisselen voor als je bijvoorbeeld met een Formule 1 stuur wil racen. De ervaringen met force feedback zijn geweldig en dus kan je lekker genieten.

3. Hori Overdrive Racestuur – Xbox Series X/S/Xbox One/PC

Dit racestuur is in zijn prijsklasse een van de beste te krijgen op dit moment. Dit bedrijf werkt al meer als 25 jaar aan dit soort accessoires en dat is te merken aan de producten. 270 graden draaiverhouding met instelbare opties. Compatibel met Xbox en PC (Windows 10). Dat je ook met een app alles in kan stellen is wel fijn. Geen force feedback.

2. Thrustmaster T-GT II – Racestuur met 3 Pedalen – PC

Dit racestuur is wat aan de dure kant maar dan heb je ook wel een met leer bekleed stuurwiel die 25 actieknoppen bevat. Inclusief drie pedalen en compatibel met PS5, PS4 en PC (Windows). Er zijn voor dit racestuur allerlei onderzoeken gedaan om de meest realistische race ervaringen te beleven en dat is met dit stuur gelukt. De force feedback-prestaties zijn van ongekende kwaliteit.

1. Logitech G29 Driving Force voor PC + Driving ForceShifter

Met een Score van 9,3/10 is dit toch wel de echte topper als het gaat om een unieke ervaring met pedalen en driving forceshifter.
Ook met force feedback voel je echt de bochten als je instuurt. LED-verlichting verraad precies wanneer je moet schakelen.

Gaming Racestuur