Top 5 beste Game Muizen

Met een normale muis kun je best gamen maar wil je het op een hoger niveau tillen moet je echt aan een professionele Game Muis en niet zomaar een professionele Game Muis hij moet ook nog eens afgestemd zijn op je soort game.

Wil je een shooter muis is dat weer een hele andere als een MMO muis het is zelfs geen overbodige luxe als je meerdere soorten games speel je ook meerdere muizen beschikbaar hebt. Je hoeft natuurlijk niet gelijk allemaal peperdure muizen te kopen je zou ook met een goede prijs/kwaliteit muis goed uit de voeten kunnen.

Waarom juist deze Muizen?

  • Snelle reactietijden.
  • Soms kan je met gewichten spelen.
  • Sommigen zijn uitgerust met LED verlichting.
  • Meerdere programmeerbare knoppen.

5. Razer Viper Ultimate Gaming Muis + Muis dock 

Dit is een Gaming Muis met Muis dock en dat is heel handig om hem op te laden ook fijn dat je dan nooit met een lege muis komt te zitten terwijl je net in een spannende game zit. Heerlijk zonder draad en daar heb je echt geen last van integendeel dit geeft je meer bewegingsvrijheid omdat je niet met kabels zit. Je kunt deze muis weer helemaal instellen zoals je wilt met de software en de kwaliteit is helemaal top maar dat mag dan ook wel voor deze prijs.

4. Logitech G Pro X Superlight Draadloze Gaming Muis Zwart

Een nummer 4 dankzij het gewicht (63 gram) en kwaliteit is wel alleen voor rechtshandige gamers maar daarvoor wou ik hem niet weg laten. Dit is namelijk de lichtste en snelste PRO muis tot nu toe en draadloos. Hij is wel wat aan de dure kant maar daarentegen gaan de batterijen weer superlang mee.

3. Corsair Scimitar RGB Elite Gaming Muis – 18000 DPI – Zwart

Deze Gaming Muis is bijna perfect voor MMO alleen het instellen gaat niet zo makkelijk als bijvoorbeeld de nummer 1 (Razer Naga) maar uiteindelijk lukt het wel met de software en dan is het een hele fijne muis. 17 programmeerbare knoppen waarvan 12 aan de zijkant voor je duim. De knopjes zijn heel duurzaam en dat merk je ook wel. Ook kan je het zijpaneel met de 12 knopjes verschuiven zodat hij perfect in je hand past. Al met al een goede Gaming Muis die zeker de moeite waard is.

2. Logitech G203 LIGHTSYNC – Gaming Muis – Zwart

Dit is een mooie nummer 2 zeker qua prijs/kwaliteit en deze is ook nog eens verkrijgbaar in allerlei kleuren die dan net weer een heel klein tikje duurder zijn maar zeker niet onoverkoombaar. Hij heeft 6 programmeerbare knoppen en je kunt de verlichting zelf instellen met de software.

1. Razer Naga Pro – Optische Gaming Muis – 20000 DPI

Dit is een nummer 1 muis als je MMO speelt zoals bijvoorbeeld World of Warcraft dan is deze muis onmisbaar zowel in de arena als in een normale pve omgeving. Je zult na verloop van tijd (kost wel wat tijd om te oefenen) het voordeel ervan inzien en merken dat alles veel sneller en beter gaat. Maar dat is nog niet alles want deze muis heeft vervangbare zijpanelen met 2, 6 en maar liefst 12 knoppen en die zijn weer allemaal afzonderlijk programmeerbaar.

Game-Muis2